Arrangementen  Ontbijt / Lunch / Diner / BBQ

Onze arrangementen

We zoeken tegenwoordig allemaal een plek om even alles achter je te laten en te genieten van de omgeving en elkaar. Eten en drinken hoort daarbij! Speciaal voor onze eigen gasten ( maar ook voor andere groepjes) hebben wij een aantal arrangementjes gemaakt. Wij dekken voor u in het oudste gedeelte van de watermolen, tussen de molenstenen, een gezellige tafel. We maken zoveel mogelijk gebruik van producten en ingrediënten uit de streek.

Onze eet arrangementen zijn v.a. 10 personen.

1. Onbijt

€ 15,- p.p.

Het ontbijt is mogelijk vanaf 09:00-11:00 uur.

Na het ontwaken kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt in onze ontbijtkamer tussen de oude molenstenen. Geniet u liever buiten? Geen probleem, u kan ook ontbijten op het aansluitend terras met schitterend uitzicht op het riviertje de Geul. Verschillende soorten brood, zoet en hartig beleg, Jam, Yoghurt, koffie/thee en verse jus d’orange staan op u te wachten.

2. Lunch 1.

€ 17,50 p.p. excl. drank

De lunch is mogelijk van 12:30-14:00 uur.

Ook nu neemt u plaats in het oudste gedeelte van de watermolen of bij mooi weer op het terras aan de Geul. U kunt kiezen uit een 2-tal soepjes tomaat of mosterd. De soep zetten wij voor u in een terrine op tafel, zodat u van beide kunt smullen. Vervolgens serveren wij diverse sandwiches/kaas/vlees/vis en een combinatie van kaas, vleesplank en een vegetarische molenplank met o.a. tapenade/olijven/kruidenboter en brood.

3. Lunch 2.

€ 20,- p.p. excl. drank

De lunch is mogelijk van 12:30-14:00 uur.

Een gedekte tafel met huisgemaakte warme Italiaanse gerechten, antipasta planken en heerlijke verse salade. Deze lunch bestaat o.a. uit verse lasagne Bolognese, Cannelloni ricotta spinazie (vega) en HET gerecht voor kinderen en een klassieker onder de pastagerechten: gehaktballetjes in tomatensaus, met champignons.

Vlees/kaasplank/olijven met stokbrood

4. Diner

€ 20,- p.p. excl. drank

Lunch 2 is ook als diner te bestellen. Wij leveren alles aan huis en u maakt het klaar wanneer u er zin in heeft. Alles wordt mooi aangeleverd in oven bakken. In een handomdraai staat alles op tafel.

5. BBQ arrangement

€ 17,50 p.p.

De ondergaande zon, relaxen met je vrienden, collega’s of familie. Een heerlijk koud biertje of wijn en genieten van onze Jamie Oliver BBQ met onderstaand BBQ pakket in uw eigen BBQ-chalet.

BBQ – pakket populair
souvlakisteak/ beefburger van Blanc Bleu Belge rund/ varkenshaassaté spies/ BBQ worst/brood/salade/sausjes/kruidenboter