Omgeving

Attracties in de buurt

De omgeving is geliefd bij wandelaars en fietsers, maar ook bij hen die willen relaxen. Zwemmen is mogelijk bij het subtropisch zwembad Mosaqua te Gulpen. Vele andere attracties liggen binnen handbereik, zoals het Gaiapark te Kerkrade. Het Drielandenpunt te Vaals. In Valkenburg vindt u o.a. Thermae 2000, het Sprookjesbos, de Steenkolenmijn en het casino. Bekende steden zoals Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Brussel liggen op korte afstand. Wie de geur wil opsnuiven van de Belgische Ardennen of de Duitse Eifel, zit hier op de goede plaats. Kortom teveel om op te noemen.

Paradijs voor golfers

Voor de golf liefhebber zijn er een aantal mooie clubs hier in de omgeving. Hieronder vindt u een aantal links van golfclubs in de regio.
Golfclub Wittem Zlgolf
Golfclub Sippeneaken Mergelhof
Golfclub Voerendaal GCC Hoenshuis
Golf reiswijzer Golfreiswijzer

Genieten in zomer én winter

In de zomer is het aangenaam vertoeven in het Geuldal, maar ook in de wintermaanden kunt u gebruik maken van onze voortreffelijke voorzieningen. Even geen spanning, geen lawaai of drukte om u heen, maar rust en ruimte. Een natuurwandeling door de glooiende heuvels, bij sneeuwval langlaufen door het bos, of skiën in de Ardennen. Rond de kerstdagen worden er in de naaste omgeving diverse kerstmarkten georganiseerd. Vooral de kerstmarkt van Aken, die gehouden wordt in het oude deel van de stad, is heel befaamd. Evenals de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg.Tijdens de donkere wintermaanden hoeft u zich bij ons niet te vervelen.